Rondje Exel

Vandaag liepen we een tocht in de buurt van Lochem. Deze hadden we een jaar geleden ook gelopen, maar toen begonnen we bij landgoed Ampsen en nu bij Huis Verwolde. Nietsvermoedend wilden we naar de parkeerplaats rijden, maar werden door een paar Pieten het weiland in gestuurd. Huis Verwolde is nl. het Sinterklaashuis waar Sinterklaas met zijn Pieten woont als hij in Nederland is. Er reed een treintje heen en weer van de parkeerplaats naar het Huis, maar wij begonnen daar aan onze wandeltocht.

We begonnen met zon maar al snel werd het bewolkt, gelukkig waaide het praktisch niet, we hebben heerlijk gewandeld door het bos en door het buitengebied met veel melkveebedrijven. Tegen het eind van de tocht kwam de zon weer door, onderweg stonden er genoeg bankjes om af en toe even te zitten.

Vorig jaar hadden we een paar keer een pijltje gemist zodat we niet langs kasteel Ampsen liepen, maar deze keer wel.

We kwamen weer langs de Dikke Boom, als ik kijk naar de foto’s van vorig jaar is hij niet veel veranderd. Ook zagen we bomen met vreemde stammen, zou hier klimop gezeten hebben?

Na ruim 18 km kwamen we weer bij de auto waar het treintje nog steeds heen en weer reed.

Een gedachte over “Rondje Exel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s