Filmhuis

Een tijdje terug las ik het boek “Daar waar de rivierkreeften zingen” van Delia Owens.

Het gaat over een meisje dat alleen opgroeit in het moerasgebied in North Carolina. Als er een man dood gevonden wordt wordt zij aangewezen als de schuldige. Ik vond het een mooi boek en toen ik afgelopen week zag dat het boek verfilmd is en vertoond zou worden in het filmhuis in Doesburg heb ik gelijk kaartjes gekocht. De filmzaal bevindt zich op de bovenverdieping van het Arsenaal, een prachtig gebouw waar o.a. een restaurant in zit. De film viel mij een beetje tegen, ik vond het boek mooier. De film is erg geromantiseerd en zoet en niet echt spannend, al zijn de natuurbeelden schitterend. En het was gezellig een avondje uit te zijn.

2 gedachtes over “Filmhuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s