Paddenstoelen

Na een paar dagen heerlijk zonnig weer waarbij we zelfs buiten konden zitten was het vandaag wat somber en regenachtig. Nadat de regen wat minder werd zijn we naar Ellecom gereden en hebben een wandeling van 7,5 km gemaakt. Halverwege bij de Carolinahoeve thee gedronken. Het regende af en toe wel wat, maar gelukkig niet echt hard, meer een miezerregentje. We zagen heel veel paddenstoelen, helaas geen rode of oranje, alleen witte en bruine, maar bij elkaar toch een leuke verzameling foto’s.

Ha, toch nog een rood-witte.

Een gedachte over “Paddenstoelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s