Kaarten

De afgelopen dagen hebben we veel regen gehad, heerlijk om in mijn hobbyhoekje bezig te zijn. Aat had een paar weken geleden de moerbei gesnoeid en ik had wat bladeren hiervan gedroogd, ik wilde proberen of gedroogde bladeren ook goed werken met de gelli plate. En inderdaad, dat werkt.

Het leukste is als er nog wat verf aan het blad zit en je gebruikt het blad voor een volgende print, je ziet dat goed bij de meest linkse en de meest rechtse kaart hieronder. Klik op de foto om hem te vergroten.

Gisteren heb ik weer totaal andere kaarten gemaakt. Eerst een paar vellen papier met verschillende kleuren bedrukt, daarna met zwart en wit gestencild en gestempeld. Vervolgens de vellen in stukken geknipt en hier weer collages van gemaakt, een vrolijk stel kaarten.

3 gedachtes over “Kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s