Saffieren huwelijk

Gisteren vierden we ons saffieren huwelijk, dat betekent dat we 45 jaar getrouwd zijn. In die 45 jaar hebben we onze ups en downs gehad, maar gelukkig zijn we nog steeds blij met elkaar en hopen er nog heel wat jaartjes aan toe te kunnen voegen. We kregen bloemen, wijn, kaarten en veel felicitaties en ’s avonds zijn we lekker uit eten gegaan bij het Wapen van Heeckeren.

Een gezellig restaurant, net buiten Hummelo, leuk ingericht, vriendelijke bediening en heerlijk eten. De foto’s zijn wat minder goed gelukt, dat komt vanwege het licht. Aat had champignons in bierbeslag als voorafje en ik had een proeverij van vis.

Als hoofdgerecht kozen we zalm met een kruidenkorst en mixed grill, alles even lekker.

Een restaurant om nog eens naar terug te gaan.

4 gedachtes over “Saffieren huwelijk

  1. Dini Verkuil

    Van harte gefeliciteerd. Leuke dag hebben jullie ervan gemaakt. Wij waren in feb 45 jaar getrouwd. Niet gevierd, vonden het te snel na de Corona. Misschien doen we in nov nog iets samen met mijn verjaardag. Groet, Dientje

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s