Utrecht

Zaterdag ben ik naar Utrecht gereden naar onze dochter. Ik wilde eigenlijk met de trein gaan maar die reed de hele maand niet tussen Arnhem en Utrecht en dan zou de reis wel erg lang gaan duren. Ik moest wel even een drempel over want ik rijd bijna nooit auto en als ik rijd is het maximaal een half uur, maar ik heb het toch gedaan. Goed dat ik vrijdag niet ging, want toen waren veel straten afgesloten vanwege de Vuelta. Zaterdagmiddag zijn we een stukje wezen lopen en hebben we bij de tuin gekeken waar Rosanne elke woensdag als vrijwilliger werkt. Hier is ook een kinderboerderij waar we wat hebben gedronken en daarna zijn we langs het water teruggelopen.

’s Avonds lekker Mexicaans gegeten en de volgende dag ben ik weer naar huis gereden, alles ging gelukkig goed.

Leuk om zo samen te zijn, fijn gepraat en nog wat gepuzzeld en geknutseld.

Een gedachte over “Utrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s