Verf

Als je zoveel kaarten maakt heb je regelmatig nieuwe verf nodig. Meestal gebruik ik potjes Americana van Deco-Art, een fijne acrylverf, maar ik heb ook een paar potjes van Cadence. Vandaag kwam weer een voorraadje binnen met een mooi stencil.

Deze verf is iets dikker en Americana heeft meer kleuren maar de Cadence is wel goedkoper en er zit meer in een potje, ik ga het testen.

Van zus Marianne kreeg ik vogeltjes en visjes toegestuurd om te gebruiken met de gelli plate, de vogeltjes heb ik gelijk uitgeprobeerd en er wat kaarten mee gemaakt. Van de ghost prints heb ik de vogeltjes uitgeknipt, leuk om op de envelop te plakken of binnen in een kaart.

Voor mijn hobby kan ik van alles gebruiken, ik ga dan ook regelmatig in de kringloop snuffelen, deze keer kocht ik een tekenblok met 100 vel wit papier en een glazen schaaltje waarvan ik de onderkant als stempel gebruik. Of ik koop oude tijdschriften waarvan ik de plaatjes kan gebruiken, of garen en ritsen, er is altijd wel wat.

Je ziet dat ik hem al gebruikt heb.

Een gedachte over “Verf

  1. miekequilt

    Ik ben benieuwd naar je ervaringen met deze nieuwe verf. En wat leuk dat je de spullen van je zus al gebruikt hebt. Het zijn weer leuke kaarten geworden. Het versieren van de envelop kost weinig extra tijd maar is heel leuk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s