Bostocht Dwingeloo

Op de app Wandeltochten zag ik dat er een georganiseerde tocht was vanuit Dwingeloo, ruim een half uur rijden vanuit ons vakantieadres. We liepen de route van 15 km, de langste route was 20 km en we zagen diverse groepjes die de 15 + de 20 km liepen of 2 x de 20 als training voor de Vierdaagse van Nijmegen. Voor mij is 15 km op het ogenblik de grens, al gaat het gelukkig wel wat beter met mijn voet, maar ik kan ook merken dat ik minder conditie heb doordat ik al bijna een half jaar geen lange tochten heb gelopen. De tocht startte bij camping “t Torenhoekje en we liepen al snel het bos in.

Het was een prachtige tocht met heerlijk weer, gelukkig niet zo warm als woensdag en donderdag. Er waren best veel deelnemers aan het aantal auto’s te zien op de parkeerplaats, maar doordat ze ruime starttijden hadden merkte je hier niets van.

Bij thuiskomst konden we lekker uitrusten in het zonnetje. Er zitten hier heel veel vogels in de tuin, die behoorlijk herrie kunnen maken, maar ook vlinders.

Een gedachte over “Bostocht Dwingeloo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s