Boekjes en kaarten

Dinsdagochtend zagen we dat er ’s nachts wat sneeuw was gevallen, niet erg veel en het was ’s middags ook al gauw weer verdwenen. Woensdag kwam dochter uit Utrecht gezellig een dagje, we hebben een korte wandeling gemaakt en toen ze hoorde dat Aat erwtensoep zou maken bleef ze ook eten. Donderdag kwam Mieke weer hobbyen, ook deze keer gebruikten we de gelli plate. Eerst verfden we allerlei ondergronden waarvan we later een squash boekje maakten naar dit voorbeeld, wat ik een paar jaar geleden had gemaakt. https://jannyvermaatname.files.wordpress.com/2021/12/fc5a8-20190716_185127-e1563300615647.jpg

Ook maakten we een infinity kaart, leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar.

Het was weer een heel gezellige dag, lekker met je hobby bezig zijn en je leert van elkaar. Mieke gebruikte o.a. muziekpapier en dat bracht me op een idee. Ik had nog een oud muziekboek van Aat liggen met kerstmuziek en maakte er een paar kaarten mee.

2 gedachtes over “Boekjes en kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s