Gezellig weekend

Deze keer geen wandeltocht afgelopen zaterdag, nou vooruit een kleintje dan. Een vriendin van de middelbare school was met haar man in de buurt, een nachtje in een hotel in Lochem, en ze kwamen zaterdag naar ons. Heerlijk om bij te kletsen, ik merkte dat ik dat toch wel heel erg mis in deze coronatijd, contact met andere mensen. Het blijft vaak bij een kort praatje, maar nu zo’n dag samen, echt heel fijn. ’s Middags hebben we een klein rondje in de buurt gelopen, ondanks de regen toch even naar buiten. Ook gisteren was een fijne dag, zus Lia is vandaag jarig en om het bezoek wat te spreiden waren wij er gisteren met andere zus en man. We zijn gezellig blijven eten. Echt een weekend om op terug te kijken!

Afgelopen jaar hadden we een citroenboompje gekocht en zowaar, we konden een citroen plukken.

Er hangen er nog een paar aan, maar die zijn wel erg klein en hard gebleven, hopelijk lukt het volgend jaar weer.

2 gedachtes over “Gezellig weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s