Rondje Exel

Gisteren liepen we een tocht vlakbij Lochem, rondje Exel. We begonnen bij Ampsen in het bos, schitterend al dat geel en oranje.

Onderweg kwamen we telkens een paar mannen tegen, zij waren een wandeltocht voor vandaag aan het uitzetten. Leuke afrastering gemaakt van snoeihout. Het was lekker weer om te lopen, wel een beetje fris door de wind maar in het bos merkte je daar niet veel van. We passeerden de (waarschijnlijk) dikste eik van Nederland met een omvang van 7,6 meter, tussen de 450 en 500 jaar oud, ter bescherming stond hij wel achter een hekwerk.

En even later liepen we langs een tweelingboom.De pijl voerde ons over een weiland, maar verderop stond geen pijl meer, moesten we nu linksaf of rechtsaf? Wij gingen rechtsaf, maar achteraf bleek dat we linksaf moesten, gelukkig vonden we later de juiste route weer, we hadden wel een stuk afgesneden maar om nu helemaal terug te lopen vonden we een beetje te veel van het goede.Zo liepen we geen 18 km, maar 16, volgende keer lopen we hem andersom, kijken of daar de pijlen wel goed staan.

Een gedachte over “Rondje Exel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s