Workshop Ellie Hipkin

Via Facebook kon je 3 dagen een gratis workshop volgen van Ellie Hipkin, een Engelse textielartiest. De eerste dag verfde je stoffen met textielverf, de tweede dag voegde je daar iets aan toe met stencils, kwast e.d. en de derde dag bewerkte je het met machinaal borduurwerk. Ik heb maar een paar kleuren textielverf en verfde gelijk nog een paar extra lapjes. Het voordeel van textielverf is dat je stof niet zo hard wordt zoals bij acrylverf. De blauwe lap heb ik gebruik voor mijn werkstuk, ook heb ik er een paar stukjes in verwerkt van de kleine blauwe lapjes en wat ander materiaal.

Ik vond het heel leuk om te doen, ze leert je om wat vrijer om te gaan met machinaal quilten, niet precies de lijntjes volgen als je er nog een keer overheen naait, maar wat grilliger, zoals op dit detail te zien is.

2 gedachtes over “Workshop Ellie Hipkin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s