Twee tochtjes

Zaterdag was er een kleine najaarsmarkt net buiten Zeddam waar Agnes, 1 van de leden van Achterdoek, ook zou staan met een kraampje. We planden daarom een wandeling daar in de buurt zodat we na afloop even langs konden gaan. We liepen de Kemnade route vanuit Braamt van 12 km, een leuke tocht die we al vaker hebben gelopen. Het laatste stukje liepen we langs Stroombroek waar het in de zomer erg druk kan zijn maar waar nu bijna niemand was. De hele tocht was trouwens erg rustig wat mensen betreft, wel zagen we veel paarden, koeien en schapen en  er liepen ergens een paar ooievaars in een weiland.

Bij Agnes zag het er gezellig uit, ze had zelfs een paar werkstukken verkocht, ik heb alleen geen foto’s gemaakt.

Zondag was het weer heerlijk weer en hebben we een tocht vanuit Brummen gelopen, de trage tocht Engelenburg van 10 km, ook deze hadden we al eerder gelopen, maar hij blijft mooi.

Het was heerlijk weer, we waren zelfs zonder jas van huis gegaan. Vandaag zijn de hoveniers begonnen met de tuinaanleg, ze waren nog maar net weg toen het begon te gieten, hopelijk blijft het morgen droog.

Een gedachte over “Twee tochtjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s