Klompenpad Rijnstrangenpad

Gisterochtend begon de wandeltocht nog mistig, maar na zo’n anderhalf uur kwam de zon door en werd het heerlijk weer. We liepen een prachtige tocht, het Rijnstrangenpad vanuit Oud-Zevenaar. Bij de start hadden we niet goed opgelet, we volgden gelijk de eerste klompjes die we zagen en dit bleek achteraf de aanlooproute te zijn. We liepen dus een stuk heen en terug hetzelfde voordat we aan het eigenlijke pad begonnen. Dit was helemaal niet erg, de tocht was heel mooi en we hebben de hele tijd lopen genieten.

Zodra het zonnetje doorkwam kon de jas uit. Onderweg kwamen we twee keer een trekpontje tegen, goed voor de spierballen!

We liepen veel door weilanden met talloze overstapjes.

Ook liepen we over heel smalle paadjes, waarbij je echt op moest passen om niet in de greppel te stappen. Gelukkig kwamen we niet veel mensen tegen, want 1,5 meter afstand houden was hier echt niet mogelijk. We kwamen langs een gemaal, liepen langs koeien en zagen veel watervogels, een mooi gezicht en ze lieten zich ook goed horen.

Bij een boerderij vlakbij Pannerden liepen allerlei dieren in de wei en in de stal zagen we zelfs een zebra lopen. De herfst komt er aan, gezien de vele paddenstoelen. Net voor we weer bij de kerk waren hebben we nog een tijdje op een bankje zitten genieten. Door de aanlooproute liepen we in totaal bijna 19 km.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s