Half en half Uitdaging

Begin dit jaar deed ik mee aan de half en half uitdaging van het Quiltersgilde. Je moest dan een foto opsturen naar het Quiltersgilde en werd gekoppeld aan iemand anders die ook een foto opstuurde. Allebei maakte je een quiltje n.a.v. de helft van de foto’s. Ik heb een foto gebruikt die ik tijdens onze vakantie in Italië gemaakt had. Wie schetst mijn verbazing toen ik de naam van mijn quiltmaatje doorkreeg, het was iemand van mijn vorige quiltgroep, toen ik nog in Middelharnis woonde! Evelyn maakte de linkerhelft en ikzelf de rechterhelft. Ik vond het leuk om te doen en ook het contact via e-mail was leuk. Evelyn gebruikte een plaatje van een orchidee, helaas heb ik de oorspronkelijke foto niet, wel een foto van de 2 quiltjes. Deze keer maakte ik de linkerkant en zij de rechterkant. Van 15 tot en met 17 oktober 2021 wordt de tentoonstelling van Miniatuurquilts gehouden tijdens de Patchwork en Quiltdagen in de Broodfabriek te Rijswijk, de quiltjes worden daar geëxposeerd. Ik moet nog wel een tunnel aan de achterkant maken en dan kan ik ze komende week opsturen.

2 gedachtes over “Half en half Uitdaging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s