Trage tocht Wichmond

Vandaag liepen we een vrij korte tocht van 12 km, omdat Aat last heeft van zijn knie en ik van mijn voet. Deze tocht bij Wichmond hadden we al 2x eerder gelopen, maar beide keren in de winter, dus nu zag alles er toch heel anders uit. We liepen door het landgoed Hackfort,  langs de Baakse Beek en staken de Veengoot over en natuurlijk kwamen we langs het kasteel Hackfort. Ondanks dat er regen was voorspeld hebben we het droog gehouden, alleen waaide het flink maar daar hadden we in het bos geen last van. Het was weer een mooie tocht, grotendeels onverhard, hieronder een kleine impressie.

2 gedachtes over “Trage tocht Wichmond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s