Het Wildenborchpad

In het boekje “de mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek” stond nog een tocht vanuit Vorden, het Wilderborchpad. We begonnen weer bij het station en liepen langs het Schapenmeer over bospaden en karrensporen naar ’t Reeoord en vervolgens naar kasteel Wildenborch waar we op een bankje hebben zitten lunchen.

Hiervandaan voerde de tocht ons weer terug naar Vorden waar we langs het Kasteel Vorden liepen en toen weer terug naar het station. Eén van de vele bankjes onderweg. Kasteel Vorden: Het kasteel is te bezichtigen en er is ook een café-restaurant bij. Het was weer een leuke tocht, zoals eigenlijk alle tochten uit dit boekje.

Een gedachte over “Het Wildenborchpad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s