Het Zellepad

Gisteren alweer een wandeling uit het boekje “de mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek” gelopen en wel die vanuit Veldhoek. We hadden de auto bij eetcafé de Veldhoek geparkeerd en liepen al gauw over het landgoed Het Zand. Een heerlijk rustig stuk met mooie bomen en zandverstuivingen. Bij café-restaurant de Zellerij, behorend bij het golfcomplex ’t Zelle, hebben we wat gedronken, hier was het behoorlijk druk met golfers maar we werden snel geholpen. Daarna liepen we over het landgoed Het Zelle, ook erg mooi met een grote vijver waar de kikkers een concert gaven. Later liepen we over paden dwars door het golfcomplex, natuurlijk niet over het golfterrein zelf. Diverse karrensporen verder kwamen we weer bij de auto, het was een mooie en afwisselende tocht, ook nog eens met prachtig weer.

Een gedachte over “Het Zellepad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s