Driekastelentocht Vorden

Het meeste is uitgepakt en we kunnen koken, zitten en slapen, dus werd het weer eens tijd voor een wandeling. We liepen de driekastelentocht vanuit Vorden uit het boekje “de mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek”. Het was prachtig weer en de tocht was weer mooi zoals gewoonlijk, een leuke afwisseling van bos, weiden en kastelen. 
We kwamen langs de kastelen Hackfort, den Bramel en het Enzerinck. Sommige stukken hadden we ook met het Pieterpad gelopen, maar daar herinnerde ik me niet veel meer van, dat was 4 jaar geleden. Ik had toen wel ongeveer dezelfde foto van Den Bramel gemaakt. Het was erg rustig met wandelaars, wel wat meer fietsers maar niet hinderlijk. We hebben nog een praatje gemaakt met mensen uit Barendrecht die een weekje op vakantie waren, zij liepen ongeveer dezelfde route als wij. Een bankje in de Engelse landschapstuin aan het eind van een rozenboog, helaas waren de rozen nog nauwelijks te zien. 

Er staat nog een wandeling vanuit Vorden in het boekje, die zullen we binnenkort doen.

2 gedachtes over “Driekastelentocht Vorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s