Wandeling vanuit Dieren

De hele week bleef het maar heet en kwamen we niet veel buiten. ‘s Morgens als er nog wat schaduw was een poosje buiten zitten en aan het eind van de middag als er weer schaduw was. Wandelen deden we na 9 uur en ook dan kwamen we flink bezweet terug. We konden wel genieten van mooie luchten tijdens de zonsondergang. 
Gisteren hebben we met zoon Lennert weer een langere tocht gemaakt, vanaf Dieren, 19 km. We hadden weer een tocht uitgezocht die helemaal door het bos ging, wat heel fijn was met deze temperaturen. We hebben lekker gewandeld en diverse keren gerust om wat te eten of drinken.

Vlak voor het eind van de tocht liep deze grote jongen voor ons midden op het pad. Hij liep rustig te sjokken maar we zijn er toch maar met een boogje omheen gelopen.

Thuisgekomen een lekkere douche genomen en na het avondeten is Lennert weer naar huis gereden. 

Onderweg zie je hoe het land te lijden heeft onder de droogte, ik begrijp wel dat het niet leuk is als je alles in je tuin ziet verpieteren maar ik vind het toch wel vreemd om nu de hele middag en avond een sproeier aan te zetten op je grasveld, zoals ik gisteren hier een stukje verderop zag. Vandaag is weer een warme dag, maar gelukkig worden er voor de komende week wat lagere temperaturen voorspeld.

Een gedachte over “Wandeling vanuit Dieren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s