Borduurproject 100.000 bomen

Ik doe mee met het project honderdduizend bomen en een bos van draad van Sara Vrugt. Door de coronacrisis kon het oorspronkelijke plan om gezamenlijk een bos te borduren op locatie niet doorgaan en daarom kan iedereen een pakketje aanvragen om zelf blaadjes te borduren en terug te sturen. Omdat ik van borduren houd heb ik zo’n pakketje aangevraagd en het is erg leuk om te doen. Je krijgt voor ongeveer 15 euro een borduurring, borduurnaald, strengetjes borduurzijde en natuurlijk de instructie om 10 blaadjes te borduren. Ik heb er inmiddels 5 af. Je kan het project volgen via hun facebookpagina

en via instagram, de website werkt momenteel niet, misschien later weer: http://www.honderdduizendbomen.nl.

Een gedachte over “Borduurproject 100.000 bomen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s