Rondje Ouddorp

Na een zeer hete week was het vanmorgen flink afgekoeld, tijd om weer eens een rondje te gaan lopen. We hadden de auto op het grote parkeerterrein bij het strand van Ouddorp gezet en zijn eerst over het strand gaan lopen, waar helemaal niemand was. 

Dat zal er de afgelopen dagen wel anders uitgezien hebben! Af en toe regende het een beetje, maar niet vervelend.

Na het strand zijn we naar Goedereede gelopen waar we wat gedronken hebben en daarna naar de andere kant van de N57, waar het erg druk was met auto’s en caravans. Wij zijn dan ook al snel het natuurgebied de Kouden Hoek ingedoken. Het pad naar het vogelkijkscherm was niet echt te doen, daarom zijn we op de dijk blijven lopen en ook hier had ik last van uitslag op mijn benen door de hoge beplanting maar het was wel erg mooi en we zagen zelfs nog een paar reeën wegschieten, te snel om goed op de foto te krijgen.

Aan het eind van de dijk gingen we eerst rechtsaf en daarna weer terug om onder de grote weg door te gaan richting de Oostdijk, toen via de duinen weer terug naar de parkeerplaats, totaal ongeveer 17,5 km.

Het was weer een leuke afwisselende tocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s