Tulpentocht

Gisteren was de jaarlijkse tulpenwandeltocht, alweer voor de 8e keer vanaf de kantine van MSV en AV Flakkee, lekker dichtbij voor ons zodat we er op de fiets heen konden. Aat wilde graag de 40 km lopen en omdat ik ‘s middags nog weg moest koos ik voor de 25 km. Het startsein werd gegeven door onze burgemeester om 8 uur, in het begin liep ik nog alleen maar al gauw voegde Corine zich bij me en met haar heb ik de hele tocht verder gelopen. Het was fantastisch weer, we konden gelijk in korte broek beginnen, prachtige tulpenvelden onderweg, muziek bij de verschillende rustpunten, kortom een geweldige tocht, het kon niet beter. Ook voor de organisatie een hoogtepunt, alle afstanden bij elkaar plus de fietsers een deelnemersaantal van ruim 2000, terwijl ze van tevoren hoopten op zo’n 1500! Half 1 waren we weer terug, waar we een medaille en cake kregen en natuurlijk konden er ook tulpen gekocht worden. Ook Aat had genoten van de tocht, hij was rond 3 uur bij de finish.  Hieronder een impressie van al het moois.

Een gedachte over “Tulpentocht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s