Winterwandeling Oud-Vossemeer

Gisteren was de winterwandeling vanuit Oud-Vossemeer. Er werd een sombere dag met regen voorspeld en dat werd het dan ook precies, ik geloof niet dat we het even echt droog hadden. Gelukkig regende het niet hard, het miezerde meer een beetje, maar het was wel somber, dat zie je aan de foto’s.  We waren rond 9 uur bij het startbureau waar we al diverse bekenden tegenkwamen. Het eerste stuk ging richting St. Philipsland waarvoor we eerst de Philipsdam moesten oversteken en na 10,8 km was de rust in de kantine van NOAD (nooit opgeven, altijd doorgaan). Onderweg probeerde het zonnetje het even, maar hield het al gauw voor gezien.

Gelukkig had ik een regenjasje aan over mijn gewone jas, Aat had in het begin zijn regenbroek ook aan maar dat was eigenlijk niet eens nodig.

In de verte zien we de molen al van St. Philipsland.

Het kleine kerkje in St. Philipsland

en een grote kerk in Nieuw-Vossemeer.

In Nieuw-Vossemeer was de tweede rust bij “het Wagenhuis”  waar we gezellig een tijdje hebben gezeten. Daarna  maakten we een rondje langs de sportvelden, kwamen weer uit bij Nieuw-Vossemeer en liepen toen richting de Kreekweg waar we de brug overgingen. Een wazig uitzicht vanaf de brug:

Toen waren we al snel weer in Oud-Vossemeer en om 10 voor 2 hadden we de 26 km volgemaakt en arriveerden we bij het dorpshuis “de Vossenkuil”. Ondanks de regen was het toch een leuke tocht geweest en waren we blij dat we niet thuis waren blijven zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s