Pannenkoekentocht Huijbergen

Na de sneeuw en kou van de afgelopen week en de regen van vrijdag beloofde het gisteren aardig wandelweer te worden, zo’n 6 tot 7 graden en overwegend droog. We kozen deze keer voor de pannenkoekentocht in Huijbergen en wel de 28 km. De start was vanuit een nieuwe locatie, nl. De Kloek waar we tegen half 10 vertrokken. De tocht voerde ons grotendeels door het bos wat ik altijd lekker vind lopen en het weer was precies zoals voorspeld, best wel warm dus. Overal hingen oranje pijlen en ook de splitsingen waren goed aangegeven. Toch ging het een keer fout, of er nu een pijl gevallen was of dat we niet goed opgelet hadden, in ieder geval waren we niet de enige twee die verkeerd liepen, we waren best met een flinke groep. Gelukkig had iemand een gps zodat we toch de goede richting konden nemen en na verloop van tijd dook er gelukkig weer een oranje pijl op. De eerste rust was bij Vaeders Hoefke, de tweede rust bij Puts Meuleke en de derde rust bij Familyland, volop gelegenheid dus om wat te drinken en rusten. Onderweg kwamen we Helma weer eens tegen waar we gezellig een tijdje mee hebben lopen kletsen. Soms zag de lucht er best dreigend uit en waren we bang voor een bui, maar op een enkele spetter na bleef het toch droog. Tien voor 3 waren we weer bij De Kloek waar een bandje aan het spelen was waar we nog even naar hebben zitten luisteren. Al met al was het weer een mooie tocht, al heb ik niet veel foto’s gemaakt doordat het vrij somber weer was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s