Nostalgie

Gisteren hield nicht Lisa open huis en wat kwam ik daar tegen: mijn oude bureautje waar ik vroeger heel wat uren achter heb gezeten en niet altijd om te studeren! Ik trok me graag een poosje terug in ons drukke gezin en zat dan te puzzelen, te schrijven in mijn dagboek, te borduren of zomaar wat te zitten. Ik vond nog een oude foto waar het bureautje gedeeltelijk op staat:

En nu ziet het er zo uit:

Prachtig toch? Heerlijk al die vakjes en een lampje erin. Het heeft nu weer een mooi plekje gekregen.

Een gedachte over “Nostalgie

  1. Dirk

    Ja, dat is nostalgie, liedjes van de Beatles uitschrijven en stiekum een cigaretje roken in dat leuke asbakje. Ik zie ook de foto van het overhandigen van bloemen aan de vrouw van de commissaris van de koningin bij de opening van de Fluzi. Dat burootje zag ik inderdaad staan bij tante Jannie op zolder dacht ik, klopt dat. Het is supermooi geworden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s