Rondje Goeree

Omdat Aat toch nog behoorlijk last had van zijn enkel, eigenlijk meer dan aan het begin van de week, hebben we vandaag een klein rondje van ruim 8 km gelopen rond Goedereede. Helaas was het niet zulk helder weer zodat ik weinig foto’s heb gemaakt, alleen een paar in Goedereede zelf waar we ook even wat gedronken hebben bij café ’t Sas. We hadden de auto bij de ingang van de Kwade Hoek gezet waar al aardig wat auto’s stonden maar onderweg hebben we weinig mensen gezien. Tegen het eind van de wandeling probeerde het zonnetje door te komen en toen we in de auto zaten werd het steeds mooier weer. Een grappig molentje in het water:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s