Rondje Ouddorp

Gisteren werd er mooi weer voorspeld en dan is het altijd leuk om een strandwandeling te maken. We hebben de auto bij de vuurtoren gezet en hebben eerst een stukje Volgerpad gedaan, daarna langs de bunkerroute naar het RTM stationnetje en vandaar terug over het strand. We hadden wind tegen maar we konden zonder jas over het strand, heerlijk!

Na afloop hebben we een lekker patatje gegeten bij Snackbar Lekkerrr, ze hadden twee jaar achter elkaar een 9 gekregen in de AD Friettest en we wilden dat wel eens proeven. De patat was inderdaad erg lekker, we hebben ervan zitten smullen op het terras. Thuis gekomen konden we ook nog genieten van het mooie weer, vandaag is het helaas een stuk minder warm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s