Deel Voornepad

Afgelopen week hadden we het nogal druk gehad en daarom had ik niet zo’n zin om vanmorgen erg vroeg op te staan. Dat kwam eigenlijk wel goed uit want het regende en op de buienradar was te zien dat het wat later in de ochtend droog zou worden. We besloten een stuk van het oude Voornepad te lopen, deze keer wilden we in Hellevoetsluis beginnen en liepen we de route andersom dan we gewoonlijk doen, dan ziet het er toch net weer wat anders uit. Het eerste uur regende het nog een klein beetje, maar het werd al snel beter. 

Bij de Vuijle Vaatdoek in Vierpolders hebben we wat gedronken, we waren de eerste gasten dit seizoen en daarna ging het richting Tinte. Onderweg zagen we leuke bruine lammetjes die nieuwsgierig naar het hek kwamen.

 

 

 

De lucht werd steeds blauwer en als je beschut liep was het gewoon warm.

Vervolgens kwamen we bij het Annabos waar we een stuk langs het water hebben gelopen. Een prachtig gebied waar je via een bruggetje een eindje langs de andere kant liep en even later weer via een ander bruggetje terug kon.

 

Aan het eind gingen we linksaf voorbij het Quakjeswater en richting de Schenkeldijk, waar Aat woonde toen we elkaar leerden kennen. De boerderij is inmiddels erg veranderd met een soort torentje erop en lag er lange tijd verwaarloosd bij, maar nu zaten er allemaal nieuwe ramen in.

Weer richting de vesting zagen we een heleboel schapen met lammetjes, veel zwartwit en ook effen witte.

In Hellevoetsluis aangekomen liepen we nog een stukje langs de kade en even later waren we weer bij de auto na een leuke tocht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s