Pannenkoekentocht Huijbergen

Zaterdag gingen we naar Huijbergen voor de jaarlijkse pannenkoekentocht. We waren al vroeg bij de start en na inschrijving begonnen we om 5 voor 9 aan de 28 km. Het weer viel mee, af en toe wat regen of natte sneeuw maar ook veel zon. We hadden deze tocht al vaker gedaan, maar de route was weer heel anders, erg mooi en voornamelijk onverhard. De eerste rust was bij Trapke Op op ruim 6,5 km waar we wat gedronken hebben. Ook bij de tweede rust in eetcafé de Kroon op 12,5 km en bij de derde rust bij Vaeders Hoefke op 19,8 km hebben we even lekker gezeten en wat gegeten en gedronken. Er lag hier en daar nog wat sneeuw en ook zag je nog wat ijs op het water maar behalve op sommige stukjes asfalt was het gelukkig niet glad. Kwart over twee waren we weer terug en de teller stond op 27,3 km.

Er was weer prima gepijld al was de richting soms pas te zien als je heel dichtbij was vanwege het plastic wat er omheen zat, vooral als het zonnetje er net op scheen, maar het was goed georganiseerd en we hebben echt lopen genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s