Baarn

Ik loop een beetje achter met mijn berichtjes, vandaag hebben we alweer gelopen en ik heb nog geen verslag van vorige week geplaatst. We zijn toen op zaterdagmiddag naar Utrecht gereden naar zus Lia, waar we zijn blijven slapen. Vanwege Arie zijn verjaardag zijn we ’s avonds heerlijk uit eten geweest bij Zies. Ik had een leuk uitzicht op de houtskooloven waarin de gerechten werden bereid. Ze hadden leuke voorgerechten, moeilijk om te kiezen, daarom namen we alle vier een ander voorgerecht zodat we overal van konden proeven.

Omdat Derk een paar dagen bij Lennert logeerde hebben we hem daar de volgende ochtend opgehaald om een wandeltocht te gaan maken rond Baarn. Ook Rosanne ging mee en Martijn kwam met de trein naar Baarn. Jammer dat Lennert niet mee kon, hij had al een andere afspraak. Het was een prachtige tocht al was het af en toe behoorlijk glibberig en ook was het nogal mistig. Vanwege de gladheid houd je je al gauw te stijf, dat kon ik de volgende dag wel merken aan mijn bovenbenen! We kwamen al gauw langs paleis Soestdijk. We wilden onderweg wat drinken bij een theehuis maar daar was het zo druk dat we maar verder gelopen zijn. Bij kasteel Groeneveld was gelukkig wel plaats en hier zijn we gelijk maar blijven lunchen, het was al 1 uur geweest. Al met al was het een leuke tocht en erg gezellig zo met de kinderen. Derk moest ’s avonds weer terug naar München en wij zijn weer naar huis gereden waar we rond 5 uur aankwamen. Gelukkig was het niet meer glad, de temperatuur steeg onderweg tot 7 graden terwijl het tijdens het wandelen maar 2 graden was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s