Nazomertocht Oosterscheldestappers

Zaterdag was het weer heerlijk wandelweer voor de nazomertocht vanuit Sint Maartensdijk. Wij vertrokken even na half 9 voor de 30 km, eerst een stukje langs het water, daarna voor de eerste rust naar Dorpshuis Sassegrave in Scherpenisse waar we wat gedronken hebben. Bij de start zagen we Wim en Hetty met wie we de eerste 12 km hebben gelopen, daarna gingen zij verder voor de 20 km en wij voor de 30. Na een mooie tocht door de polder kwamen we bij de tweede rust, dit was een wagenrust waar we heerlijke zelfgemaakte bouillon kregen. Het was intussen al behoorlijk warm geworden, dus een beetje extra zout kon geen kwaad! De derde rust was in woonzorgcentrum Maartenshof in Sint Maartensdijk waar we ook weer even hebben gezeten. We waren nu in de buurt van de finish maar moesten nog een lus maken van zo’n 8 km. Ook nu weer een stuk langs het water en daarna door het bos, lekker koel. Het laatste stuk liepen we echter weer in de volle zon en we waren blij dat we half 3 weer bij Haestinge waren.

Dit was weer een goede training voor mij, morgen vertrek ik met mijn zus en zwager naar Zuid-Frankrijk en vrijdag gaan we de Mont Ventoux beklimmen. Mijn andere zus en zwager en een broer en schoonzus zijn er al en ik hoorde dat het er behoorlijk warm is, ik ben benieuwd! Jullie horen volgende week of het gelukt is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s