Vakantie deel 1: Treis-Karden

Maandag zijn we weer teruggekomen van bijna 3 weken vakantie. We zijn op 4 verschillende adressen geweest, het eerste was een appartement in Treis-Karden (Duitsland) aan de Moezel waar we van woensdag tot zaterdag verbleven met Lennert. Hem hadden we eerst opgehaald in Utrecht en half in de middag kwamen we aan bij ons mooie vakantieverblijf. We hadden de bovenverdieping van een prachtig huis met een mooi groot balkon. P1050622Vanaf het balkon hadden we uitzicht op de kloosterkerk St. Kastor met 3 torens. Ook ’s avonds was dit een mooi gezicht.

P1050575

Het appartement zelf was gigantisch groot en goed ingericht met zelfs een vaatwasser. Donderdag hebben we een stuk van de Moselsteig gelopen die langs ons huis liep, af en toe was het flink klimmen, de volgende dag had ik behoorlijk last van spierpijn in mijn bovenbenen! Lennert leek trouwens nergens last van te hebben, hij kan aardig klimmen. We kwamen langs talloze wijngaarden langs steile hellingen, er wordt hier veel wijn geproduceerd en ook kwamen we langs Burg Eltz waar we wat gedronken hebben.

De volgende dag zijn we naar Cochem gereden, van hieruit zijn we gaan lopen naar de Winneburg ruïne en weer terug. ’s Avonds zijn we lekker uit eten gegaan in Treis bij restaurant La Mula, het was heerlijk zonnig zodat we op het terras konden zitten.

Zaterdag zijn we naar ons volgende adres gereden en is Lennert met de trein naar huis gegaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s