Smaak Aan Zee foodtruckfestival

Ter afsluiting van ons drukke weekend zijn we zondagmiddag met Rosanne naar het foodtruckfestival Smaak Aan Zee op de Brouwersdam geweest. Dit festival was vrijdag al begonnen maar zondag was de mooiste dag qua weer en het was dan ook gezellig druk. Bij de kassa kon je munten kopen en deze kon je op het hele terrein gebruiken, lekker makkelijk. Er was van alles te eten en drinken, hamburgers, broodjes, Aziatisch, Mexicaans, patat enz. Ook traden er diverse artiesten op. We hebben het ons goed laten smaken en zijn daarna nog even naar boven geweest in het Inspiratiecentrum, leuk om de drukte van bovenaf te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s