Nijmegen en omgeving

Vrijdagmiddag kreeg Lennert zijn masterdiploma in Nijmegen uitgereikt. We besloten hier te overnachten en er een wandeltocht aan vast te plakken, Rosanne en Lennert wilden wel mee. De uitreiking was erg leuk, hij moest nog heel wat vertellen over zijn onderzoek over het afvalbeleid van gemeenten, maar tenslotte kreeg hij toch zijn diploma:P1050311

Na afloop gingen we eerst naar onze AirBnB, we hadden een heel huis voor onszelf. De bewoonster vertelde ons één en ander over het huis, overhandigde ons de sleutels en vertrok zelf naar elders. Na het uitladen van de auto zijn we gezellig uit eten gegaan in de Goffertboerderij. Deze lag op loopafstand van ons huis. Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt vertrokken we de volgende ochtend naar Wijchen waar een wandeltocht was georganiseerd vanuit sportcentrum Arcus. We kozen voor de 20 km. Helaas viel de tocht ons tegen, we hadden verwacht door mooie natuur te lopen maar het grootste deel voerde ons door de bebouwde kom en over een industrieterrein, we hebben dan ook niet veel foto’s gemaakt. Gelukkig was het wel gezellig zo met z’n vieren en het weer werkte mee, maar 1 x een bui gehad, de echte stortbui kwam pas toen we in de auto zaten.

Nadat we Lennert op het station in Nijmegen hadden afgezet ging Rosanne met ons mee naar Flakkee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s