Wijnproeverij Colsensation en tocht bij Lage Vuursche

Gisteren vond de wijnproeverij voor een goed doel plaats, zie mijn eerdere berichtje. Gelukkig hadden zich toch voldoende mensen aangemeld om de avond door te laten gaan en het werd een gezellige avond. 8 verschillende wijnen konden er geproefd worden en natuurlijk konden de wijnen ook besteld worden. Eerst hield Lia een praatje over het doel van de wijnproeverij P1050169

en daarna vertelde Laurens van Wijnenwereld wat over de eerste wijn. P1050175

Vervolgens werd er elke keer bij een nieuwe wijn wat informatie gegeven.

Er werden ook wat hapjes neergezet en volgens mij vond iedereen het een geslaagde avond.

Binnenkort weten we wat de opbrengst is.

Vanochtend moesten we weer vroeg uit de veren omdat we een tocht wilden lopen met Lennert vanaf Lage Vuursche, de WNF Walkathon. Er was wat regen en somber weer voorspeld en omdat het knap mistig was toen we van huis vertrokken hadden we onze regenkleding ook ingepakt. Gelukkig viel het alles mee, de eerste druppels vielen pas na 3 uur en toen waren we bijna bij de finish. Het was een erg mooie tocht, weer eens heel wat anders dan hier op Flakkee. Natuurlijk veel door het bos, dus ik heb niet erg veel foto’s gemaakt. Er waren verschillende rusten maar jammer genoeg niet overal een w.c. En omdat we alleen een routebeschrijving kregen en er nergens gepijld was was het soms wel eens lastig om het juiste pad te vinden, hierdoor hebben we wel wat extra kilometers gelopen, mijn stappenteller stond op ruim 27. Nadat we Lennert in Utrecht afgezet hadden zijn we weer naar huis gereden waar we kwart voor 6 aankwamen. Hier een kleine impressie van de tocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s