Kattenquiltje

Lennert heeft twee katten, een broertje en zusje, en ik vond het leuk om een quiltje voor hem te maken. Ik begon met een achtergrond van diverse stofjesP1040987

waarop ik verschillende patroontjes stempelde:P1040989

De sjablonen heb ik gemaakt van freezer paper, ze gingen precies lang genoeg mee voor 1 quiltje. Vervolgens heb ik het geheel met de hand en machinaal doorgequilt en er daarna twee poezen op gezet. Deze heb ik met borduursteken en een stift verder versierd. Tenslotte nog met een blinde bies afgewerkt.P1050023

De maat is 33 x 33 cm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s