Verven

Ik wilde graag een lap in geelgroen en had nog wat citrien en turquoise verfoplossingen staan. In de juiste verhouding werd de kleur precies zoals ik wilde, totdat ik de lap ging uitspoelen… Alle geel verdween door het afvoerputje en alleen de turquoise bleef over met hier en daar een heel klein beetje groen, de oplossing was dus toch te oud, er zat geen kracht meer in. Helaas ben ik vergeten een foto van het resultaat te nemen, maar het zag er ongeveer zo uit:P1040929

Er zat niets anders op dan de lap over te verven met een nieuwe verfoplossing, nu wat meer citrien dan turquoise en dit is het resultaat:P1040925

Precies de kleur die ik zocht. Hiervan heb ik geleerd dat je de verfoplossingen niet eindeloos kan bewaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s