Weekend met familie

Deze keer geen wandelverslag, ik had andere bezigheden. Schoonzus Willy werd afgelopen week 60 en haar dochter en schoondochter hadden voor zaterdag een high tea georganiseerd voor haar zussen en schoonzussen. Dus reed ik met een zus en schoonzus van Flakkee naar Hoofddorp waar het al gezellig druk was. De dames hadden goed hun best gedaan en voor heel veel verschillende hapjes gezorgd. We begonnen met een lekker soepje, daarna allerlei hartige hapjes en vervolgens kwamen de zoete lekkernijen op tafel, scones met clotted cream en jam en heerlijke taartjes en cake. Elke gang werd vergezeld van bijpassende theesoorten. Het was een gezellige middag met alleen maar vrouwen plus 1 man, broer Dirk hoefde niet het huis uit, hopelijk vond hij het ook gezellig. Voor Willy had ik een cd ingepakt met stof op de Japanse Furoshiki manier:P1040905

Aat heeft wel gelopen, een flink stuk van het Voornepad, maar omdat het bewolkt bleef heeft hij geen foto’s gemaakt. Zoon Martijn kwam vrijdagmiddag naar Flakkee en is tot vanavond gebleven. Eerst heeft hij nog een heerlijke maaltijd voor ons gemaakt, een Noord-Indiase curry met kip en spinazie, genaamd Kip Saag, waarbij ik naanbrood heb gebakken.

Ook heb ik nog een kaart gemaakt voor een jarige, eerst met stift wat bloemen getekend op een geverfd lapje en daarna ingevuld met borduursteken en nog wat machinaal quiltwerk.P1040903

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s