Pannenkoekentocht Huijbergen

Gisteren was de jaarlijkse pannenkoekentocht vanuit Huijbergen. Omdat de tocht van vorige week niet zo lang was besloten we deze keer voor de langste afstand te gaan: 28 km. We begonnen met een veelbelovend zonnetjeP1040669

maar helaas zette dit niet echt door, regelmatig werden we verrast door een miezerig buitje, gelukkig was het niet echt koud.P1040671

De tocht was weer prima gepijld en erg mooi, lekker veel door het bos en onverhard, daar houden we wel van. Omdat we pas geleden ook in die streek gelopen hebben zagen we soms bekende stukken. Er waren 3 rusten waarbij we 2 keer een kopje thee of koffie hebben gedronken. Na afloop kon je een pannenkoek kopen, maar dat hebben we niet gedaan, we hadden al genoeg brood op. Al met al was het weer een geslaagde tocht.P1040673

Een gedachte over “Pannenkoekentocht Huijbergen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s