Kerstvakantie

Na nog een paar dagen extra hard werken is het nu tijd voor vakantie, heerlijk 2 weken vrij! Lekker ontspannen na alle stress van de afgelopen week, ik werk bij een aannemer en het is elk jaar hetzelfde: in die laatste week voor de vakantie moet nog van alles gedaan worden. Nu heb ik de tijd om me in recepten te gaan verdiepen, hopelijk komt daar geen stress van en natuurlijk ook tijd om het cadeautje te maken.cadeau

Jullie hebben nog tot donderdag de tijd om een reactie op mijn vorige bericht te geven en dan zal ik ’s avonds de winnaar bekend maken.

Een gedachte over “Kerstvakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s