Baksels

Zaterdag is Aat bij Roosendaal wezen lopen en had ik weer tijd om lekkere dingen te bakken. Ik zal binnenkort toch weer eens moeten gaan lopen om alle extra calorieën kwijt te raken! Deze keer heb ik een chocoladecake gemaakt en een ontbijtkoek, allebei zonder geraffineerde suiker wat natuurlijk niet betekent dat het goed voor de lijn is. De ontbijtkoek was gezoet met appelstroop, honing en kokosbloesemsuiker en de cake met ahornsiroop en dadels. Het recept van de ontbijtkoek kan je vinden op de site Mind your feed en de chocoladecake komt van Eet Puur. Allebei zeer geslaagd. Ik heb i.p.v. amandelmelk gewone melk gebruikt.

Vandaag ben ik weer voor het eerst naar fitness geweest, gelukkig ging het redelijk goed met mijn teen, het gaat de goede kant op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s