De sleurzusters

Dochter Rosanne heeft samen met vriendin Nienke een weblog “de sleurzusters”. Hierin schrijven ze elke week over iets wat ze nog nooit of heel lang geleden gedaan hebben. Er komen uiteenlopende onderwerpen aan bod, van het nemen van een nieuwe kapsel tot het bezoeken van de Filosofie Nacht. Ideeën hebben ze genoeg al is de uitvoering soms lastig en dan moet je er ook nog een leuk stukje over zien te schrijven, maar volgens mij lukt het hen aardig, ik vind ze altijd leuk om te lezen.sleurzusters

Je kan je ook aanmelden als pleegsleurzuster en een gastblog schrijven. Dat leek mij wel leuk en aangezien ik voor het eerst een LAW had gelopen heb ik hierover een stukje geschreven, getiteld “Aat en Janny zetten het op een lopen”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s