Tentoonstelling torenquilters

Vanmiddag was de opening van de 11e tentoonstelling van onze quiltgroep de Torenquilters in de toren van Goedereede. Op Koningsdag is de toren geopend en daarna vanaf a.s. donderdag. Quilt_poster_2015

Op de verdieping in de toren is een permanente tentoonstelling van de vuurtorenvereniging en daarom hebben wij deze keer ook voor vuurtorens gekozen met als titel Boeiend Licht. Het is een zeer gevarieerde tentoonstelling geworden met grote quilts tegen de muren en in het midden enkele banen met steeds drie kleine dunne quiltjes van transparante stoffen. Eigenlijk zijn het niet echt quiltjes omdat ze maar uit 1 laag bestaan. Dit is mijn beginnetje, ik heb pojagi gebruikt omdat de naden dan gelijk afgewerkt zijn. P1020919 (Gewijzigd)

 

P1030236 (Gewijzigd)

Na de opening zijn we met een deel van de groep gezellig gaan eten bij Paal 10 in Ouddorp.

Ook in Zeeland zijn diverse quilttentoonstellingen, in Goes de tentoonstelling B(l)oeiende quilts en in Sint Annaland Quilts op ’t eiland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s