Tulpentocht

Vandaag was het een heerlijke dag om de Tulpentocht te lopen, het zonnetje scheen en het was niet te heet. Aat en ik mochten samen het startschot lossen, al was het niet echt een schot maar met een luchtdruk toeter. Aat liep de 40 km en ik had besloten de 17,5 km te lopen i.v.m. de recente slijmbeursontsteking. Gelukkig is het goed gegaan dus binnenkort hoop ik weer gewoon 25 km te gaan lopen! Wij liepen eerst over de winkeldijk waarna de eerste rust bij het Streekmuseum was.P1030218 (Gewijzigd)

Hier stonden vrijwilligers met koffie en thee en kon je naar het toilet. Daarna maakten we een mooie slinger richting Dirksland en toen weer terug langs diverse tulpenvelden op weg naar de tweede rust, deze was bij de boerderij van Arie Wesdorp. Ook hier kregen we weer koffie of thee met koek en ook mochten we een appeltje meenemen voor onderweg.P1030220 (Gewijzigd)

Het erf was hier en daar leuk versierd met tulpen.P1030225 (Gewijzigd)

Hierna kwam er een stuk met flinke tegenwind en even later naderden we Sommelsdijk/Middelharnis weer.

De derde rust was bij de tennisvereniging en toen was het nog zo’n 3,5 km tot de finish.

Aat heeft vast nog vééél meer tulpen gezien, ook hij vond het een mooie tocht. P1030227 (Gewijzigd)

CIMG0013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s