Naaitasje

Bij Sewdemented had ik een patroon gekocht voor een handig tasje/etuitje met een heleboel vakjes, handig om al je naaispulletjes in te vervoeren. Het was nog best veel werk met al die ritsen maar nu is hij af. Niet helemaal perfect, maar hij kan ermee door. Ik denk dat het de tweede keer een stuk makkelijker zal gaan, al weet ik niet of hem nog eens zal maken. P1030194

Het tasje heeft 4 open vakken en 3 vakken met een rits.P1030195

Door alle verschillende stofjes is het een vrolijk geheel geworden.

Het patroon is erg duidelijk beschreven, al heb ik ook veel gemak gehad van een Sew-a-Long waarbij veel foto’s geplaatst zijn, dan is het net wat begrijpelijker.

 

 

P1030196

P1030197

 

 

 

 

 

Aat heeft gisteren 40 km gelopen bij Brielle. Zelf heb ik afgelopen week steeds wat langere tochtjes gemaakt, gisteren 8,5 km zonder problemen, dus ik denk dat ik zaterdag mee kan doen aan de tulpentocht, 10 of 17,5 km.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s