Nieuwe lapjes

Eindelijk heb ik weer eens wat stoffen besteld, ik gebruik tegenwoordig meestal mijn zelfgeverfde stoffen maar dit is een leuke aanvulling. Deze keer heb ik een hele serie besteld, wat ik nooit eerder heb gedaan, dit is de DOE serie van Carolyn Friedlander, 25 verschillende stoffen. Ik heb ze besteld bij Stash fabricsP1030087 (Gewijzigd)

Ik kan nog steeds geen lange tochten maken dus is Aat alleen vertrokken naar Rucphen, jammer dat het regenachtig is. Morgen ga ik maar eens een klein rondje proberen, kijken hoe ver ik kom zonder pijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s