Kees Wesselstocht Sint Maartensdijk

Zaterdag hebben we weer eens een wandeltocht gelopen, omdat we allebei nog niet helemaal fit waren hebben we gekozen voor de 20 km. Het weer werkte prima mee, al waaide het wel flink. Toen we bij de start parkeerden stapten ook net Dick en Ria uit en omdat zij ook voor de 20 km gingen hebben we de tocht samen gelopen. De tocht is genoemd naar Kees Wessels die altijd heel veel gedaan heeft voor de Oosterscheldestappers en 3 jaar geleden tijdens een wandeling overleed.

Ik was blij dat we voor de 20 gekozen hadden want op het laatst kreeg ik pijn in mijn heup waardoor het wandelen niet meer zo goed ging. Gelukkig is de pijn nu bijna weg en ik hoop dat ik zaterdag weer gewoon kan lopen. Hieronder een paar foto’s van de mooie tocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s