Ladies Day bij Fit4Lady

Fit4lady Middelharnis bestaat 5 jaar en vandaag was er een Ladies Day. Leden konden wat van hun hobby laten zien en ik stond er met mijn quiltjes en lapjes. Omdat ik met de fiets was kon ik niet zoveel meenemen, maar mijn hoekje zag er toch best leuk uit. 2015-01-17 11.12.04

Je kon ook allerlei spullen kopen, zoals leren armbandjes, milieuvriendelijke waterflessen, thee, tassen, Aloë Vera produkten enz. en je kon een kleurenanalyse laten maken of je nagels laten doen, al met al erg gezellig.2015-01-17 11.11.27

En er waren heel veel lekkere hapjes. Leuk om je medesporters eens op een andere manier te zien. Aan het eind was er nog een verloting en heb ik een tas gewonnen.

Een gedachte over “Ladies Day bij Fit4Lady

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s