Snerttocht Ouddorp

Zaterdag hebben we de jaarlijkse snerttocht bij Ouddorp gelopen, deze keer 25 km omdat we ’s middags nog naar Utrecht zouden gaan voor de verjaardag van zus Lia. We begonnen om 8 uur toen het nog een beetje schemerig was, samen met Ria, Dick en Wim. We genoten onderweg van de prachtige luchten en vergezichten, het weer was uitstekend op 2 kleine buitjes na, maar verder hadden we niets te klagen. Deze keer liepen we helemaal niet over het strand maar wel langs de haven van Stellendam, de 1e rust was bij de landwinkel, de 2e bij restaurant de Zeemeeuw en de 3e aan de Oostdijkseweg. In Goedereede was een kerstmarkt. Na afloop natuurlijk een heerlijke kom snert. Na het douchen zijn we vertrokken naar Utrecht waar we gelukkig konden blijven slapen, toen we gistermiddag naar huis reden regende het behoorlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s